“Ενημεροθητε και βουλοστε” (sic)!- Η απάντηση Τζώρτζογλου στις καταγγελίες για παράγκα και στημένα παιγνίδια (εικόνα)

Με επιστολή του στο Candianews, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου απαντά στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου για τις αλλαγές που έγιναν στην ΕΠΟ και τη δική του στάση. Όπως είναι γνωστό από προηγούμενη ανάρτηση, ο ΣΥΡΙΖΑ τον χαρακτηρίζει στυλοβάτη του συστήματος που κυριαρχούσε στην ΕΠΟ και κυριαρχεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με “τις κουμπαριές της χρυσής εποχής της παράγκας, των λυράρηδων και των ύποπτων αγώνων”.

Δείτε: Ο ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, ο Τζώρτζογλου και η “χρυσή εποχή” με τις κουμπαριές, την παράγκα και τους ύποπτους αγώνες!

Στην επιστολή του ο κ. Τζώρτζογλου σημειώνει:

τζωρτζ-απαντ

Κυριε Διευθηντα…

Με ολο τον σεβασμο στην ιστοσελιδα σας θα ηθελα να απαντησω στην ανακοινωση με τιτλο “””Ο ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, ο Τζώρτζογλου και η “χρυσή εποχή” με τις κουμπαριές, την παράγκα και τους ύποπτους αγώνες!””” που την 19/8/2017 δημοσιευσατε και που με αφορα..

Απαντηση Νικου Τζωρτζογλου στην ανακοινωση του ΣΥΡΙΖΑ..

“””Η ιστορια και οι πραξεις του καθε ενα απο μας ιδιαιτερα οταν ειμαστε δημοσια προσωπα δεν ειναι χαρτονομισματα που να μπορεις να τα παραχαραξεις……..
Σημερα το google και το youtube δινουν απειρες και σαφεστατες πληροφορειες για ολους μας. Το αν αντισταθηκα – ΠΟΛΕΜΗΣΑ η οχι την ΕΠΟ και το σαθρο και βρομικο ποδοσφαιρικο οικοδομημα που δεκκαετιες υπηρχε στην πατριδα μας, μπορει ευκολα σημερα καποιος να το πληροφορηθει και φυσικα οι φιλοι του ΣΥΡΙΖΑ που εβγαλαν αυτη την ανακοινωση για μενα, αν γκουγκλαρουν απλα τρεις μονο λεξεις “ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ ΕΠΟ YOUTUBE”.
Ομως για την ταμπακερα δεν απαντησαν. Για τους μισθους των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ συντροφων που οι ιδιοι “φυτεψαν” στην ΕΠΟ των 8.000 και 10.000 και 12.000 και 16.000 το μηνα απολυτη βουβαμαρα.
Αντε ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ φιλοι γκουγκλαρετε τωρα τις τρεις λεξεις “ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ ΕΠΟ YOUTUBE” ακουστε – διαβαστε – ενημεροθητε και βουλοστε
και μετα ας δωσουμε ολοι ευχες και χρονο στον φιλο Βαγγελη Γραμμενο και στους συνεργατες του για δυναμη κουραγιο και επιτυχια.”””

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί